d0x 0 Жалоба Опубликовано 19 сентября, 2017 With many years of experience and accomplished projects I'm offering coding (backend/frontend) in the coding languages of: PHP, Ruby on Rails, Javascript + experience with MySQLi. I can build from automatic scripts, websites, shop scripts, scam pages, forums, you name it and I am pretty sure I can do it. If you have the ideea and money, I have the skills and time to accomplish the job. I will offer also my long term support for any project you get done. Besides the coding area, I offer also: *-bulletproof domains *-fastflux as well as fastflux SSL *-vps *-dedicated servers Contact jabber: d0xa@codingteam.net & d0xatik@xmpp.jp Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
bluejones 0 Жалоба Опубликовано 23 сентября, 2017 Check your private messages Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
SovietUnion 0 Жалоба Опубликовано 3 октября, 2017 I Contacted u on PM please check sir Thank You Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Damass 0 Жалоба Опубликовано 10 октября, 2017 How much bulleto roof domain and how many day you will guaranteed it's will be still working and not locked . Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
d0x 0 Жалоба Опубликовано 11 октября, 2017 Contact me on jabber please. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
bezz1e 0 Жалоба Опубликовано 12 октября, 2017 Hi bro.. I am looking for good rdps.. long lasting... I just added you on jabber.. let me know.. thanks Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
d0x 0 Жалоба Опубликовано 13 октября, 2017 Contact via jabber please: d0xa@codingteam.net & d0xatik@xmpp.jp Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
ma3dor 0 Жалоба Опубликовано 14 октября, 2017 man are you still alive since csu? i remember u had problems Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
d0x 0 Жалоба Опубликовано 14 октября, 2017 I only own and owned here profile for public forums. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
torrenzo 0 Жалоба Опубликовано 17 октября, 2017 Price for fixing and modify CMS auto shop ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
d0x 0 Жалоба Опубликовано 18 октября, 2017 Please contact me on my jabber id's. Jabber: d0xa@codingteam.net & d0xatik@xmpp.jp Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
legitdealer 0 Жалоба Опубликовано 24 октября, 2017 If im spamming by sms using a API Can Fastflux be used for spamming i herd its harder to take down the page ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
d0x 0 Жалоба Опубликовано 25 октября, 2017 Yes, that is the meaning of Fastflux. Detection rate is near to 0%. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Wolfman23 0 Жалоба Опубликовано 25 октября, 2017 Hello man i sent u a request on jabber.Do u sell non blacklisted admin rdp that can be strong enough to post Ad on craiglist Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
d0x 0 Жалоба Опубликовано 28 октября, 2017 Sorry, I do not sell hacked services. Contact me on jabber for more info Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Nivves 0 Жалоба Опубликовано 13 ноября, 2017 Yo hes a good guy. Helped me with his skills. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Physic 0 Жалоба Опубликовано 14 ноября, 2017 Check your Jabber. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
155 0 Жалоба Опубликовано 14 ноября, 2017 never answer ! .... trade carefully with him Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
krat 2 Жалоба Опубликовано 26 ноября, 2017 you need to be patient Добавлено через 16 минут 7 секунд are rdps still available ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
155 0 Жалоба Опубликовано 16 декабря, 2017 Originally Posted by krat you need to be patientДобавлено через 16 минут 7 секундare rdps still available ? 2 month now .... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
dayyouse 0 Жалоба Опубликовано 12 февраля, 2018 u give offshore hosting? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
protkk41 0 Жалоба Опубликовано 13 февраля, 2018 Hes also never online on jabber.Doesnt look serious to me Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
SHG 1 Жалоба Опубликовано 13 февраля, 2018 bro can u help me get any usa CPU Datebase or u give ur ICQ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение